Úzká v úzkých
Ve voze tramvaje
jsou sedačky plné,
jak lidmi přezrálými,
tak z nové krve,
tváře popelavé,
až na jednu dívčí…
Rád bych řekl,
že z ní život prýští…
Není tomu tak!
Úzký obličej…
To bylo první, co mě napadlo…
Utkvělo mi to,
že z tlumených odstínů
na víčkách, na tvářích,
razantně vystupovala rtěnka!
Kýčovitě rudá rtěnka
z první poloviny
osmdesátek...
Vypadala jako holka z plakátu
co visela na zdi pokoje chlapeckeho internátu...
Nebo holka z ulice Perlové...
Ve vytahaném triku
N Y LOVE
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Jort, Lioness, knihomolka, AndreaM, MARKO, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)