Anotace: zmatek je slovo které si lidé vymysleli pro řád který není pochopen…
jakmile jsou v mé blízkosti gumoví medvídci a hebké pelíšky, laskavé ticho a skok střemhlav... jsem v sedmém blahu :-) přemýšlím proč v sedmém, ale myšlenky hovoří... :-)dnes se mi stal zvláštní příběh s jednou holčičkou jen tak mi skočila před auto, ale dobrý... mám nemocnou psí holku... naštvanou Kateřinku... a tak přemýšlím , rozjímám...o vysvětlitelnosti... :-)
27.02.2016 00:29:11 | zelená víla
Ano - například přítel říká zarputile řádu na mém psacím stole "bordel", což je vlastně jen expresivnější výraz pro "zmatek"... Škoda, že nečte poezii... :-/ ;-)
21.02.2016 12:24:54 | Amonasr