Anotace: .
nic není horšího
než ve dvě ráno
ležet sama v posteli
na mokrym polštáři
smáčenym od slz
brečet nad životem
kterej je
neustálej
boj
sama
se
sebou
a vědět, že
přijde den
kdy
ten boj
prohraju
a přitom by stačilo, kdyby mi někdo řek, jak mám milovat samu sebe