pád a křídla
Přemítám nad smrtí, nad posledním okamžikem...
Nad bouří v závěrečné vteřině tvého bytí...
Na okamžik, kdy pochopíš, kdo jsi byl...
Odpověď, co jsi stále hledal.
Moment, kdy roztáhneš svá křídla a neseš se volností...
Už nehledáš krásu v detailech, ale najdeš ji v očích...
Co vídával jsi v zrcadle...
Budou se zdát hluboké,
A ty budeš následovat, jejich vyhasínající jiskru...
Uvidíš již viděné...
Znovu prožiješ prožité...
Ten okamžik, kdy najdeš sám sebe.
Poslední tvé gesto...
To co hřálo u srdce,
Nejen tebe.
...Pohlcen klidem.
Přečteno 398x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, zdenka, Frr, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (3)
Komentujících (2)