Pohled dívky

Pohled dívky

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=FAuVQ1gVdEU&index=6&list=PL3JfgzMgc5au52ccmc-BjKpvoY7HmkbTh

Skákaly v kruhové trampolíně
dvě dívky
vlasy do pasu
jedna spletené v copu
po vzoru dívek z carských dob,
ta druhá prostovlasá
porost podobal se pěstěnému ohonu koně,
skákaly, mocně odrážely,
aby ve vzduchy visely celé vteřiny
a pak tvrdě dopadaly zpět
do pryžové blány doskočiště,
hop,
hop,
hop, HOP

Copatá ustala v odrazech,
založila ruce před tělem,
následně si obě dlaně dala v bok
mocně vetknula svůj pohled do mých očí
a já si vybavil scénu Tarkovského filmu Andrei Rublev
za deště chlév,
mužíci, děvečka i dívka s předloktími před tělem…

Její úsměv vyslaný k mnichům…´

Někdy postoj řekne více
nežli souvětí řečená v tichu…
Autor kudlankaW, 21.07.2016
Přečteno 389x
Tipy 16
Poslední tipující: Helen Zaurak, Nikita44, Philogyny1, bogen, Jort, zdenka, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:-)

04.08.2016 20:15:52 | Helen Zaurak

líbí

pohledem říkají mnohé, též řečí těla

04.08.2016 20:17:00 | kudlankaW

líbí

Postoj v postoji někdy odzbrojí...

22.07.2016 21:11:39 | nepřihlášený komentátor

líbí

Postoj v postoji někdy odzbrojí...

22.07.2016 17:06:21 | Philogyny1

líbí

Ano

22.07.2016 23:14:47 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel