Zapomenuto
Zapomenuté tělo
překryté šedým hedvábím,
Vsazené do krajiny,
tančící s jižním závanem větru...
Mysl stávajíc se tichou bezednou jámou
a ty hluboko
v jejích útrobách,
naslouchaje ozvěnám
symfonie ptačího zpěvu...
Komentáře (2)
Komentujících (2)