Anotace: ...
No tak hlavně ne-podléhat... *)
22.08.2016 22:16:27 | Philogyny1
Jak si to mam vylozit, Philogyny? Priblizis mi to, prosim?
23.08.2016 03:21:44 | kudlankaW
Také chci pozorovat ospale ono opojné dění,
jen nepodléhat hříšným myšlenkám za uzardění.
Líbí se mi tahle strofa, myšlenky si obvykle dělají, co chtějí,
čarujou si hlavou, a tak se tu usmívám, jestli občas podléháš a nebo ne... *)
23.08.2016 06:34:36 | Philogyny1
Podleham zivelnym myslenkam, zajiste.
Jsem preci uvnitr zivocisneho lidskeho tela.
Neni divu, ze toto telo vysila signaly o tom, co vyzaduje, ceho si zada.
A pak, pokud zustava u fantazirovani, proc ne?
Vysnivat si muzeme co chceme :-)
Preji Ti, smejici bytosti, nerusene rozjimani v prirode.
marty
23.08.2016 11:51:09 | kudlankaW
Podléháme občas všichni, někdo neustále...
Napsal jsi to výstižně, už se těším na další báseň, ve snění je vždycky kus naděje a odhodlání, alespoň tedy u mne... *)
Přeji hezký den.
23.08.2016 12:24:10 | Philogyny1