Anotace: něco neznámého dělá cosi o čem nikdo neví co to je…
před dvěma dny jsem seděla na jednom pokoji společně se dvěma dámami... oběma bylo 85 let...
naslouchala jsem, představovala si, usmívala jsem, smály jsme se, držela jsem za ruku, oblékala ponožku, odmítala jsem peníze, hladila po tváři... povídala... ptala jsem se...
usmívala jsem se při odchodu... zamilovala jsem si klid toho vyprávění, zamilovala jsem si klid i střídmost, které ty dvě vyzařovaly... zamilovala jsem si vstřícnost a upřimnost tohoto setkání... tuším, že už je nikdy příště nepotkám... ale vím, že si je budu pamatovat napořád...
ještě pořád jsem a ještě pořád nerozptyluju ... :-D
a to šílíííím
05.11.2016 03:09:52 | zelená víla
...něco neznámého dělá cosi o čem nikdo neví co to je... dokonalé... blíží se - šílenství - mlží se pokojem (už tady stopro je) hu - kde je vlhnoucí imprese...?! uaháááá.... :-)
13.10.2016 04:39:32 | Iva Husárková
Jo. :O)
13.10.2016 00:21:11 | Tichá meluzína