Anotace: ...
mám doma tátovy fotky...
partner mi řekl, proč zrovna tyhle fotky tu máš?
táta, zašeptala jsem
vím, proč tahle, kdyby to věděl nebyl by rád
přemýšlela jsem o tom...
no není to jeho nej fotka, ale...
ten pocit se po mě plazil, rezonoval, sílil...
nechala jsem je tady, je to on... táta...i tak se chci na něj dívat...
ok, vadí to moc?
ne, ale on by....
pak mi to došlo...
to hladké klouzání
podivné mlčení
to kdysi byl člověk
a teď v dnešní podobě
je stále tady
nic se nezměnilo
rozhlédl jsem se
všude panoval klid
jako z dob na počátku
takřka biblické ticho
až jsem se viděl
v té hadí podobě
tak hmotné přede mnou
přesto mimo mou bytost
na povrchu země
položenou
rozesmálo mě to
tak vida
tady jsem tedy
po všech těch letech
na stejné zemi
se stejnými vášněmi
chtěl jsem ho chytit
ale není to snadné
užasl jsem sám nad sebou
chtěl jsem se jej dotknout
porozumět tomu doteku
ale nebylo to tak jednoduché
a tak jsem se usmála...
hranice... ne ne... tady je přeci doma, tady nemusíme...
partner pronesl já jsem jen myslel, že by lepší obraz mohl ...
ne, tohle je on...
a tak se na mě usmívá...
17.11.2016 02:19:00 | zelená víla
Stříhala jsem si mateřídoušku a projel mi pod rukou, slepýše máme i na zahradě, bydlí s mravenci pod gumovou podložkou, zvláštní symbióza...
23.10.2016 08:40:48 | Philogyny1