Větrná
Větrná
Pleskot větru
přetáhl jsem si větrovku přes hlavu, zapnul až ke krku
a stejně se mi ji snaží servat
prošel jsem cestou borovic a smrků.
Tady nahoře
našel jsem světlo
pekelně tu fouká
ale to bys ani nebyla ty
kam se jen rozhlédnu
celá temno zeleně modrá
se suchopáry kamenů
vyschlá torza mrtvého dřeva
v duchu dávám jména tvým vrcholům
a ptám se jak moc ještě dokážeš být volná
a jestli víš, že tě celou dobu hledám
ztracený ve tvém nahodilém obrazu...
Přečteno 432x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, zdenka, Jin&Jang, Iva Husárková, Dreamy, jitoush, hanele m., Philogyny1
Komentáře (7)
Komentujících (4)