Ve větru
Na modré obloze třepetavé obrazce
obtěžkané konfetami
prohání vítr.
Upadl v zapomnění
čas dýmu bramborových natí
také dovednost dětí
co tvůrčím způsobem vysílali ke klenbě
špejle společně s novinami
na tenkém vlákně nitě.
To pamětníci snad
co nepodléhají tolik realitě
co jsou nadšeni ve víru vzpomínek
ano
to oni mohou vzpomínat
Vyvolení ulpívají v drahách mozku
stopách paměti...
Ne nepodoben strýci
s bodrostí jemu vlastní
za dychtivých pohledů
postávám zkušeně u kiosku
se svařeným vínem.
Léta plynou
historii lakují si mnozí narůžovo...
Jsem jedním z nich...
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, adaj, Frr, bogen, Dreamy, Philogyny1, VEDz RVAHEs
Komentáře (6)
Komentujících (4)