Anotace: ...
hooooooooooooop...
někdy to chce vyskočit, někdy zadupat, někdy zatančit...
26.11.2016 03:00:47 | zelená víla
Jo, dneska budou rohlíčky obzvláště vypečené. :O)
03.11.2016 08:41:29 | Tichá meluzína
moc se mi líbí Jiří ... jaká je všední pravda skutečnoSTí?...já vždy milovala přijít na kloub tajemství, proto jsem do každé tajemné stavby vlezla ... být hlouběji než na povrchu :-)
02.11.2016 22:17:54 | Malá mořská víla