Anotace: Lepší nebýt, než být někdo jiný.
Mám ráda
pachuť reality
a tón věcí,
které jsou
jak jsou.
A pravou krásu
v jediné podobě
nahou a průzračnou
před celým světem.
Nesnesu
slova
balená do drahých šatů,
aby zakryly
vady pod slupkou
a stejně tak činy
a gesta
a sliby,
když chceš vytvořit něco lepšího.
Tak se svlékni,
abys byl víc
a zvedni bradu, nebo se ostýchej.
Ale buď jak jsi,
měj chyby a hříchy
a vady a nelidskost.
Protože chci,
i co odmítáš,
protože jen to tvoří,
To
kým jsme.