Anotace: ...
každému co dáno jest... jen " vidět" ... :-)
před nějakou dobou jsem seděla a kecali jsme po školení s kolegou... nějak jsme přišli na aroganci... říká mi, ty jsi v tom někdy neskutečná... tož mě probral, já?? nebetyčně...
pamatuješ si na školení s tou jednou holkou, co byla děsně nad věcí a remcala a mluvila do všeho?? joooo pamatuju a v duchu se zastyděla... já už jen viděl jak rudneš a otevíráš pusu... tak jsem tě zastavil a neboj, viděl jak ti to není recht, ale mlčela jsi... v ten okamžik ano... a pak jsi trochu vychladlá řekla svý, tak, jak jsem tě ještě nikdy nezažil...no zčervenala jsem, děsně mi vytočila...nesnáším, když někomu dáš x hodin školení a on s tebou arogantně cvičí... zasmál se a podotknul, ale ty jsi tehdy zareagovala jako ona, nikdy jsem tě tak neviděl a věděl, že překročila tvojí mez ... uf...překročila můj kodex mravní a já vysublimovala... taky se to pak řešilo a já byla ukamenována :-)
inu poučení praví
nechte na pokoji skrýše plné sršní
... oboustranně... :-)
13.12.2016 01:05:49 | zelená víla
No vidíš, a mě v tom zaskotačily Velikonoce. A nebo Jan Sladký Kozina? :oD Hyn sa každému hukáže. :O)
17.11.2016 23:52:55 | Tichá meluzína
:))
17.11.2016 20:04:23 | Ragnell