univerzálně...
vypadala tak trochu
bohémsky a neupraveně
zdvořile si hledala cestu
v protiproudu lidí
aniž příliš vnímala
kam vlastně jde
došla na křižovatku
a pomalu začala přecházet ulici
na chvíli soustředěná
na okolní zvuky světlo
a relativní pohyb
náhle se uprostřed zastavila
hluboce zamyšlená
a auta ji z obou stran objížděla
jako živý ostrůvek
nakonec zase získala
kontakt se světem
ale nejspíš zapomněla
kudy jít dál
a tak pokračovala v cestě tam
odkud přišla
jenže ta minulost
už byla od přítomnosti rozdílná
takže vytvářela budoucnost
co to dokazuje?
možná se vše otáčí v jednom
ale i jeden může změnit vše
Přečteno 333x
Tipy 13
Poslední tipující: zelená víla, střelkyně1, Iva Husárková, zdenka, Luky-33, MARKO, Cyrda, Fany
Komentáře (3)
Komentujících (3)