Anotace: ...
čímkoli...
dívám se na své ruce...
mají pihy, jizvy...čáry...obrazce...
hladily, tiskly, drbaly, myly, ťaly, držely, ... objímaly...
nedávno jsem kolegovi napsala sms, tisk by ti šel...
odpověděl jo, tisknutí mi jde...
den před tím jsem ho nechala hodit si mojí ruku na ramena a být...
objala jsem ho též...
dokončení...
dej... vnímej
někdy je třeba udělat to... dát a vnímat...
https://www.youtube.com/watch?v=M2SbH6tFLOs
17.12.2016 02:09:57 | zelená víla
wow ... tobogán myšlenky
30.11.2016 08:41:26 | Ragnell