Anotace: ...
a v jednom okamžiku zjistíte, že ten stroj jste vy...
https://www.youtube.com/watch?v=M2SbH6tFLOs
usmívám se.. :-)
17.12.2016 02:50:03 | zelená víla
Ono je vlastně strašně fajn vědět, uvědomovat si, že ty lidi a svět mohli/můžou být veselejší a lepší. A občas to i vidět, jako záblesky kolem sebe. Je dobře ta uvědomělá si vůle, bezbřehost, protože to definitivní sklapnutí strohé neměnnosti, náraz do tvrdé zdi konečnosti by zavánělo zoufalstvím. Já z toho vědomí vlastně znova rostu a taky mě to sssSTrašně baví. Čus hledači ne-obyčejně výjimečných okamžiků. :O)
04.12.2016 23:34:22 | Tichá meluzína
Nějak si člověk vždycky pomůže, ke vzrušení a prý je i zábavné, pokusit se odrážet ušima. Říkávala babička...:-)
04.12.2016 10:41:12 | Dreamy