Anotace: ...
hebké zacelení... kouzla nás člověků, co to umí... třeba jen úsměv někoho, jak umí hojit, vzpomínka, myšlenka na někoho milého... jak nás zahojí...máš štěstí umíš to také... :-) hojit...
dnes jsem byla u dětí, mám štěstí, mají mě rády, seskáčou se na mě,... lehla jsem si na záda a seděly na mě... chvilku jsem si zavřela oči a usmívala se, dala jim ruce, chytly je a smály se... hebkej okamžik... malý Kuba mě tak rád šimrá, ručičky mu běhají po mé tváři, ruce, břiše a on zaklání hlavu a usmívá se... říkám si, copak skrýváš, nemluví, ale hřeje úsměvem... zvednu se a zatočím se dokola, Kuba okamžitě také a pak všichni... ty děti nemluví, ale láska nemusí mluvit... a myslím, že právě láska je jednou rozmluví... a já děkuju, že kus té lásky si předáváme společně... :-)
07.01.2017 02:46:29 | zelená víla
tak hlavně, že ses probudil.
05.12.2016 19:29:15 | hledač