Realita
V nitru knihy se
děj krásný odehrává.
Proč většinou jen v knize
život končí šťastně?
V pohádky se už jen těžko věří
příběhu o popelce věřit se dá stěží.
Život je jiný
Plný bolestného zjištění
Že někdy prostě, šťastně nekončí.
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: danaska, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)