při odlívání...
žhnou oči
plameny se klátí
a řeřavé uhlí
bledne a tmavne
snad tepající krev
sálavého tvora
vskutku má cosi v sobě
z lidí samotných
bez něj jsme o něco chudší
odtrženi od svého prapůvodu
protože oheň je součástí všech ohňů
prvním i posledním
co na zemi zaplane
Přečteno 423x
Tipy 16
Poslední tipující: zelená víla, střelkyně1, Jort, AndreaM, Kubíno, bogen, zdenka, Nikita44
Komentáře (2)
Komentujících (2)