Anotace: Už jen klubíčka z kdečeho
Někdy je tak prázdno,
až je to skoro pravda.
Takový ty důležitý chvíle,
kdy se otočíš, abys to všechno řekl, sdělil, daroval, předal a
všichni jsou pryč.
Držíš to v hlavě,
omotáváš drátem
a provazy
až je z toho podivně nevzhledné klubíčko emocí.
A stejně cítíš, jak se každá nitka pomalu sama od sebe rozmotává
a mizí kdesi
kdesi
úplně pryč.
Natáhneš ruku a mezi prsty ti
proletí poslední vlákýnka.
"Ahoj, chtěl si něco?"
Jo, jasně. Něco krásnýho, bylo to jen pro tebe
jenže už
je to dávno pryč.