Trojspřeží nad věží
Martin
dnes musel přijet
nejméně s trojspřežím
soudě dle toho
kterak z výše městských věží
bez ustání sněží
Pár postav korzuje
ve vrstvách běloby po nábřeží
mám pocit sepjetí
tady jsem doma
právě zde náležím
Mlčky
z vytopeného bytu pozoruji
v nepřeberném množství vloček
prazvláštní obrazce
Třeba uzřím i Pegasy
horuji pro tento pohled
jeví se bezčasým
Přečteno 309x
Tipy 16
Poslední tipující: Jort, LV, jitoush, Amonasr, Philogyny1, Iva Husárková, Dreamy, Frr, bogen, AndreaM, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)