Anotace: při studiu pomlček života jedné svěží noci…
v jednom místě u moře jsem nalezla tmu...
a nalezla svit hvězd...
stála jsem a dívala se a kamarád na mě bafnul... co tu děláš, vykřikla jsem... co tu děláš ty? já? já venčím psa... já taky, zasmál se...
nepůjdeme dál?
tak jo...
a tak jsme šli... byly dvě hodiny ráno a my se procházeli... nemluvili jsme, jen občas vidíš psy? vidím.. prima...
dej mi ruku řekl kamarád...
musím? usmála jsem se...¨
nemusíš nic...
a tak jsem mu ji dala...
šli a drželi se za ruce dva nejodlišnější lidé na světě...
mlčeli jsme a proto jsme si rozuměli
dívali se na hvězdy
a bylo nám dobře, troufám si říct
proč jsi šla sama takhle v noci ven, najednou se zeptal...
chtěla jsem jít...
nezajímá tě proč já?
ne nezajímá...
...
nedáš si panáka pronesl
ne.. nedám...
a trochu vody a vína?
dobře, dám
seděli naproti sobě dva naprosto odlišní lidé
a popíjeli bílé víno a vodu...
můžeš mi říct pronesl...
je to třeba něco pronášet či říkat?
když jsme tiše, tak si rozumíme...
máš mě vůbec ráda?
mám...
a tak dva lidé, co jsou naprosto odlišní strávili spolu pár nočních hodin těměř beze slov...
třeba je to pošetilé a třeba zázračné...
08.04.2017 02:19:11 | zelená víla
Já mám jedinou námitku - u toho je člověk spíš sám... tohle zjevení ruší přítomnost třetích osob...
11.03.2017 10:39:30 | aravara