Anotace: ...
Pravdou je, že pravda lidi rozděluje. Pravdou je, že kdo umí spojit dvě pravdy nalézá sám sebe, a lidi, kterých si dříve nevšímal. Pak je i pravdou, že takového člověka nalézají lidé, kteří si ho také nevšímali.
15.03.2017 06:41:08 | VEDz RVAHEs
...budeš výjimečné náměstí... se starými dlažebními kostkami... náměstí Enigmana... uprostřed se starodávnou kašnou s živou vodou a v ní časová smyčka, takže po Tobě nebudou jezdit tramvaje, ale drožky a pánové ve fracích... ST. :-))
15.03.2017 03:56:56 | Iva Husárková