Anotace: proměny...
24 hodinový orgasmus pocitů...
dala jsem si sklenku višňového vína, který miluju od návštěvy Moravy... a pokračuju ve čtení...
miluju roubenky a v pár z nich jsem prožila kus chvil... do dvou z nich pozvala své přátele... předminulou sobotu jsme seděli s přáteli a kamarád řekl stop... a zeptal se... koupím roubenku, budete tam za námi jezdit? a usmál se na mě... ne, zaručeně ne... :-))))
zítra jedou do pěti se podívat... ¨
v té první se smažil polonahý u krbu, vařil polévku z hub, co jsme našli... spal na gauči a ráno topil pro nás... v té druhé obdivoval mramor... tančil,nasbíral tolik hub o kterých snil... hladil štěně Stellovaté... a v té třetí, své... očekává... :-)))
potom ten čas zmizí
voda zčerná
oheň dohoří
hvězdy se přestanou třást
a člověk si začne broukat
možná trochu ze strachu
který zůstal z dětství
...
těším se na další roubenku, kterou budu milovat...
v takových chvílích
se povídají věci
které nikdy jindy neřeknete
navazují se přátelství
která jindy nevzniknou
a milenci se milují nejvíc
https://www.youtube.com/watch?v=y8AWFf7EAc4
05.05.2017 00:19:11 | zelená víla
Příští týden jedu na dva dny na ryby. Přesně takové to tam chci mít. Úplně jsi mě naladil. Jenom jsem blbě kliknul a nedal ST. :-)
02.05.2017 09:38:25 | piťura