Anotace: v tichém rozhovoru...
nedávno jsem vyšla na kopec, slunce zářilo,oheň byl, buřty se smažily....dcera jezdila na koni, glosovala, psiska se mnou kroužila, partner a kamarádi kroužili kolem a já byla kolem prahnoucí... odvolala jsem koncert zpěvačky Lucie a byla bičována a stálo mi to za to... kroužit kolem spíš než s Hanou stát někde na pódiu... kouzlo... nesla jsem si zpět kameny a naprosto cizí dáma pronesla, to máš do sbírky do obýváku, co? zarazila a rozesmála mě...štěstí loupané v kůře pomeranče...
pozoruju Ajinu, mručí i beze spaní... zvu ji k sobě na sedačku... málo jí, objímám jí... tuhle třináct a půl letou dámu, kterou miluju neskutečně... dívám se na fotky, co tu s ní po domě jsou...a miluju ji ještě o kousek víc... a říkám jí ještě ne, ne...
víte milá Serendipity
všechno to co nás obklopuje
možná nevnímáme úplně stejně
ale přesto tak
že to není možné necítit a nepřijmout
třeba jako tenhle úžasný den
kdesi uprostřed života
https://www.youtube.com/watch?v=z0GKGpObgPY&index=9&list=RDojRj2JK5oCI
ještě...
05.05.2017 00:48:09 | zelená víla
Ahoj. :O) Dneska jsem zmokla na kopci, koukala se při tom na bodláky, hluchavky ve kterých se schovával čmelák, kluci do toho deště křičeli a bylo nám krásně. Štěstí se skládá z drobných okamžiků, do kterých se vtěsná strašně moc energie a síly a dokonce času, tak na co být nesmrtelní? Nesmrtelnost vlastně vůbec není potřeba. :O)
03.05.2017 17:28:03 | Tichá meluzína