Anotace: ...
Neviditelná bitevní scenérie
každou noc.
V nočním klidu lože.
Nekonečná odvěká válka
drásající nenávist.
V mojí hlavě.
Těžké slzy dráždí až do krve.
Myšlenky drtí mozek na padrť.
Srdce pod svým náporem praská.
Bílá pilulka jako bílý praporek.
A po chvilce vše
po tichu potichu
utichá do ticha.
Dobrou.