Anotace: ...
Mohla bych být opuštěným ostrovem.
Někde daleko.
Nikdo mě nikdy nenašel...nehledal.
Časté bouře a záplavy na ostrově nejsou vhodné do katalogu.
Ostrov přiláká možná tak podivné dobrodruhy toužící po křivkách řvoucí sirény,
kterou si pletou s mořskou pannou.
Přijeďte, pokud se nebojíte utopit se se mnou v mém privátním moři.
:) ostrovy mají štěstí, že dobrodruzi byli a budou
05.07.2017 10:47:08 | Ragnell
Já měl bouře vždy rád. a vichry na útesech rozpěněných vln.
04.07.2017 21:45:46 | Slav Milo