Anotace: jak solitaire přichází o to nejvěrnější, co má...
ticho mě často
rve za rukáv –
chce mi něco
naléhavého říci –
oba máme už dlouho
cosi na srdci
ale nakonec
jak zařezaní
mlčíme
ovšem dokud se
z hoření partaje
sem nepropadnou
pornoheky
a následné hýkání
jež mě záhy
rozsebelítostní
a duširvoucím
hrdelním mručením
nakonec odeženu
svou
plachou mlčenlivou
parťačku..
ach jo
hlavu vzhůru drahý pane
v myšlenkách stále vroucně plane
nejkrásnější z hříchů
ST
09.07.2017 01:09:21 | Dědek mrak
ano, je pravdou,že každá japná myšlénka je malým orgazmíčkem:-)) :-D
09.07.2017 16:45:43 | Frr
tak tak :)
10.07.2017 00:58:04 | Dědek mrak