Vyvstaly
Slunce se kutálí
po hřebenech hor
jsem oděvu nedbalý
ukryt před zraky jiných
V nedbalkách
od pasu dolů
tak jak jsem přišel na svět
Tělnaté tělo ve lněné košilí
(střihem rukávů nápadně připomíná bohatýra)
lačně zírám
s otevřenou pusou
k horizontu
jako mladíci ze kdysi
pod Montparnasse
Apollinaire
pak také
Dalí
políbeni
Múzou
Spokojím se s tuzemskem
nemyslím na ženské
ve tváři mi dohasínají plameny skotačivé
Alespoň nyní nejsem zsinalý
(vlkem jímž v očích jiných bývám)
Miluji tuto chvíli
život
okolnosti které vyvstaly
Přečteno 390x
Tipy 16
Poslední tipující: Jort, bogen, Philogyny1, Ruda Štola, Fany, MARKO, knihomolka
Komentáře (9)
Komentujících (4)