Anotace: ...
Kilečka dolů a taneček zas bude;)
09.08.2017 19:46:31 | MARKO
Kilečka šli dolů
ale léta uvnitř
a opotřebení
kloubů a orgánů
to ošálit pohybem nelze
je jisté že oddáš li se rock and rollu
ve dvaceti
je to jiné nežli v padesáti
milí zlatí boubelatí
Kilečka šla dolů
a pak
jojo efektem
zas nahoru
pohybu je dostatek
denne
chybi kvalitni strava doplnky a spanek;)
asi uz zase budu mamanek...
09.08.2017 21:09:15 | kudlankaW