Anotace: dnes 14:58
Pořád jsem se snažila být kamarádka, tak moc.
Taková ta obyčejná, o které nevíš,
sem tam zacinká zvonec po větru z volných pastvin, ale ona je. Pořád.
A když se něco, ó pardon, posere, tak zapne ohřívač na tisíc watů.
Vysuší i zelené vlasy?
A třeba uvařím nám kafe a nebo horký čaj,
nikdy neliju slova přes cedník,
budou tam plavat prsa a motýlka,
v tom hrnku z porcelánu, co tak dobře znám.
Tam neublížíš.
V řádcích, co jsme poorali, raději spát, všechny ty obligátní píčoviny a co já vím, kdo byl
a nebyl ten jeden samozvaný král Baron Prášil.
Už jenom dým bramborové natě se vznáší nad ohništěm
všech těch krásně ohořelých slov.
Škoda.
A stejně Tě vidím, to jenom, když je tma,
opatrně Chodíš
taky jsem překvapený
ale uznávám, že tak je to nejlepší...
Phil, jsi dobrá a rád Tě čtu
Přinášíš něco nenahraditelného.
Ď. P. :-)
10.08.2017 13:13:17 | piťura
To jedno slovo bych zrovna u Tebe nečekal - o to víc proto hřmí... :-)) ST
09.08.2017 19:52:29 | Amonasr
takhle mi doslova vyletěla z hlavy, tak tam asi muselo být, děkuju... :)
10.08.2017 05:39:51 | Philogyny1