Předtuší
Jímá mě obava
Tam za zdmi
nabývám smysly dojmu
absolutního ticha
Jen občas obraz nábřeží protne vůz
Ani ten ticho neruší
Mé srdce slyšitelně nebuší
Po horkých týdnech
(dá-li Bůh)
pak zaprší
A pokud ne ze sprchové růžice nebe
pak třeba v mysli
jež pronajmu
moruši
potajmu?
Přečteno 355x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Nikita44, MARKO, Jort, Frr, zdenka, bogen, Dreamy, Ruda Štola, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)