Budeš ?
Vysoko nad nejvyšší lidskou zástavbou
usiluje o svit alternace slunce
je okolo sedmé ranní
namísto milování
nemyslí myslivnou
ani podvěskem břišním
tiše si tiší
má blíže k holedbání
jeho orgány trupu bojují se špiritusem
syceným trestěmi
při pouhé vzpomínce
uvězněn ve vlastním vězení
otřásá se hnusem
leč
Měl causa bibendi
příčinu
důvod
byl v podobě té
že na svět přišlo dítě dítěte
které sám před dvěma desítkami let vedl za dlani
A nyní vidí
jak děti
tyto odrostlé děti
opakují chyby jejich rodičů
dávno nesledují barevnost
ani tvar míčů
už podléhají nástrahám velkoměst
neřestem v podobě dlouhých cigár
i kouření pod dekou dle filmů s nahými herci
po požití prostředků k otupení smyslů
Odrostlé děti mají i řadu dobrých trumfů
v přiléhavých džínách
tak třeba na pružná těla je krásný pohled
na barevně oděné mladé
v padnoucím outfitu
pár
zdánlivý pár
byť vegetující na psí knížku
To nutně nemusí být špatné…
Žijí alternativně
jsou zamilování
v očích se jim zračí
měl jsem tě
chci tě
značně
chtivě
kdekoli…
Dojemné
až to u srdce
zabolí
Pozorovatel si posteskne
Usedl v kuchyni tak malé
ne větší psímu kotci
srdcervoucí
A nejen srdce
poddává se bolesti stravovaného těla špiritusem
hbitě shromáždí poslední zbytky odvahy
pošle od úst slova směrem k předsími
kde procházela žena
„Uděláš mi kávu - budeš té lásky?
Pod nosem odsekla
nad jeho hlavu vystoupal otazník
krátce poté mocně zavyl HUSKY
Přečteno 389x
Tipy 20
Poslední tipující: Ruda Štola, jitoush, ZILA78, Anitram Deschain of Gilead, Jort, bogen, Iva Husárková, Philogyny1, Fany, ...
Komentáře (18)
Komentujících (4)