Anotace: ...a poněvadž se dámám věk nehádá ani nepřipomíná, napsal jsem k jubileu význačnému obdivované přítelkyni z dávných dob
...moc hezké
17.10.2017 12:30:29 | Šípková Růženka
obdarovaná moc pro mě znamená...
snad se pel té náklonnosti nachází v řádcích pro ni...
Tedy tak
17.10.2017 12:34:26 | kudlankaW
...moc krásná slova, moc pro mne znamená,
dlouho jsem to neslyšela.
17.10.2017 13:08:30 | Šípková Růženka
Je to zpusobeno i tim, ze se zname leta ale vidame se velmi vzacne
pratelstvi mezi muzem a zenou muze existovat byt je jich jako safranu
..
17.10.2017 19:08:04 | kudlankaW
To je pravda, málo je přátelství mezi mužem a ženou.
Ale existuje a je navěky.
17.10.2017 19:10:36 | Šípková Růženka