Anotace: až na dno, protože láska je nuda
Jak se cítí ticho
jako hrnec
co spolkl svědomí
tím že se převrátil
dnem k Bohu
dnem své
šeptající duše
...
Ptáš se
jak se cítím
...
Cítím se jako ticho
po pádu hrnce
a dalších režimů
...
jako báseň
která nesnese
rým