Po zelené na svém
Odpolední slunce
doba na konci týdne
developer
dal v plánech
překvapivě zelenou sportu
Tak vznikla výstavbou
nejedna sportovní plocha
(což se míjí účinkem)
ach ano
nemnohý je dnes tatínkem
a na ploše vídám s míčem
stále stejného hocha
Zbylí tráví čas u PC PORTU
Přečteno 275x
Tipy 20
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, odnikud, Kubíno, Philogyny1, Nikita44, bogen, Anděl, Frr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)