Anotace: v doutnavém šírání...
já věděla že až si Tě přečtu doSTaví se čáSTečné zatmění srdce :-))
03.12.2017 05:28:46 | Iva Husárková
...mě tam hned vlétla Rudá záře nad Kladnem...to se asi jen tak neodpáře...
03.12.2017 02:02:13 | Jort
ta zima...zdánlivě nehybná, jakoby se nic neděje ale není to tak
je ozdravná jako má koupel v ledu
regenerující "spící" příroda opraví vše co bylo nefunkční přirozeně to usne a zaniká ...je v tom moudroST jako v tom sestupujícím světle, hluboko do středu země...
.do nás samotných kde pak buď sílí, nebo se dusí... naší slepotou...máme je v sobě a ty to víš, hoří v nás samých je zdrojem života ...
umělecky ztvárněná myšlenka Jiří ...ráda se na západ v rudém šatu dívám, někdy se až bojím :)
03.12.2017 00:08:04 | Malá mořská víla