Anotace: —
Do ticha lesa zarazit kladivem
starý rezavý hřeb.
(i ticho umí křičet, zjistila)
Pověsit na něj svou nejmilejší myšlenku.
příliš svazovala
Pocity city ty a kdo se v tom má vyznat.
i chaos má svůj denní řád na tom si trvám
zapište to Polehčující okolnost? Žádná.
Do živého přibila rezavý hřeb tetanie.
Oběsila
spečený chumel pravd a samozvaných lží.
Že nejmilejší?
pod mordou psů
nakonec prázdná miska
Nakonec zavře potichu dveře
Nikdy nezamkne