Děti musí znát pravdu
víš vůbec?
s tatínkem to bylo poprvé
den předtím se vyspal s Jinou,
hodně jsme se nasmáli
asi chytla druhou mízu
svými steny otrávila atmosféru
a proto se stěhujem
Přečteno 407x
Tipy 6
Poslední tipující: Breakthru, Laika, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)