bleskostrůjní...
bujení
sršící z víru jisker
zuřící někde na okraji
orámovaném temnotou
rtuť v teploměru stoupá
vroucí krev
a hlava otevřená
vstříc elektrické bouři
chvějivá předzvěst
masa vroucího vzduchu
kterou blesk žene před sebou
a pak
úder plnou silou
průnik vášní
zevnitř rozčísnutý aurou
jako při propuknutí
šílenství
sežehnutá mysl
třeští rozkoší
výboj
atomizovaného okamžiku
kdy neexistuje
žádné předtím
ani potom
žádná příčina
vedoucí k následku
jen to
co tě promění
v ryzí energii
Přečteno 337x
Tipy 10
Poslední tipující: zelená víla, Laika, jitoush, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)