Anotace: -
Tma. a žlutá okna
soustředěná noční práce vnitřních
koridorů bdí
Neusínej, prosím, už nedělám tečky za větama
(jen někdy, malinko)
podstatné jméno máma
skloňuju ve všech pádech
umím najít
Hlavní vchod
automat a nesmrtelná Coca cola
tlačím před sebou kola od vozíku
jede nakřivo
a má jeden koutek dolů
to Ticho odrazuje zbytečná slova a
nemoc je přece žena
tváří se naoko přívětivě
urgentní příjem:
má přednost, pamatuj!
stiskneš jí ruku.
vyklop z formy anděla do soustředné osy nebe
bude se usmívat
a pak se rozprší
pod levým žebrem