Anotace: ....
Občas
jsou i slova nebo my, náš pocit takový..
Jako sáček z igelitu.. prázdný a zbytečný
(jistě znáš od Priessnitz)
ale dneska by aspoň pěkně lítal.
Trochu do větru...
30.10.2018 13:17:57 | ARTeFakty X. Múzy
Slova díků jsou pořád jenom slova, slova, slova, milý princi.
Vděčnost je cosi za,
cosi co dáma hodna vděku
v tvých očích nalézá...
Vida, to je k úplně jiné básni! Jak se mi to sem mohlo dostat? :-)
30.01.2018 19:48:02 | Pamína
Ach, znalá a moudrá Pamíno.
Protože si to nemůžeme vytušit či vyčíst z pohledů ani posunků, zbývají nám slova
Tvá jsou velmi moudrá a hladí na duši...
Díky za ně, jsi hodná pozoru!
31.01.2018 03:23:26 | kudlankaW
Marty...v nastalém tichu, slyším tep v žilách, přestože mělce dýchám...**ST**
28.01.2018 18:33:31 | Anděl