Anotace: domů..."pane Berka...domů" z Romance pro křídlovku Fr. Hrubína
v paruce přešlejch dní
jsem kráčel po kočičích hlavách
až k rozpadlýmu stavení
výmluvně obrůstajícímu
ptačím křikem
v divoký trávě na bobku dřepěla
klimbající sova
z větví holejch strmů
visely čísi výčitky
do dveří zchátralýho domu
kupodivu pasoval zrezlej klíč
kterej jsem nedávno vyhrál
v tombole vřískavý slavnosti
naoko opeřenýho časubraní...
Frr...už dávno si říkám proč ten název kočičí hlavy...nebolí je to? **ST**
30.01.2018 07:51:52 | Anděl
ony jsou tak hustě vedle sebe kladené, že určitě ne ! vždyť jákčenky miluju a nedokázal bych jim ublížit***
30.01.2018 08:44:17 | Frr
oprava: ony jsou tak hustě vedle sebe kladené, že určitě ne!! vždyť já kočenky miluju a nedokázal bych jim ublížit***
omlouvám se, když píšu prstíkem pravé ruky, vždy napáchám chyby***
(ach ty přehazované hemisféry-jsem totiž levák...)
01.02.2018 04:51:19 | Frr