Anotace: ******************************** *************************** **********************
soumrakem snáší se tiše na zem
čistě a zářivě
bílé obrazce nepoznané krásy
hutné
jako by chtěly zahltit tvá ústa
tak, abys nemohl promluvit
tak, abys nemohl ani dýchat
lehoulinké usedají
třpytíc se na řasách
těžknou ve vlasech
co promočí až ke kořínkům
už tě někdy napadlo, že to vlastně padá láska
je jí všude kolem
dost
a pro každého
vybízí k hrám
smíchu
zve tě
klesni do mě
vnímej všemi smysly
mazli se
stavěj
tvoř
jsem tu jen pro tebe
jsem všude kolem
je mě tolik
jsem plná
a naplním i tvůj život
zářivou jiskrou
životadárnou tekutinou
napojím tebe i tvé děti
pole ti vydají sémě
jen a jen díky mně mají z čeho žít
mohou růst a sílit
jako ty
naplněný láskou
zatím jsem tu
možná nemusíš mě vidět
dlouhé měsíce
možná léta
ale teď ještě jsem
vnímáš mne vůbec ?
A lidé po ní šlapou…
Kdyby z nebe padala Láska, to by byla nádhera.
To bych byla celou zimu venku v nekonečně bílé tmě.
Moc krásné. ST*
07.02.2018 18:01:47 | Šípková Růženka
celý vtip je v tom, co chceme vidět :)
neobávám se toho, že to dnes všichni pochopí...času dost
07.02.2018 18:06:01 | Malá mořská víla