Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=CqNp-KXiAHo
je to jak chodit po blátě
rudou stezkou
dopředu dozadu na bok a zpět
motat se do ručníku
v duchu si zpívat
a raz a dva
a nechci
nechci to tak
dám ti všechno
ty kosti uvnitř
jsou to jediný co mám
vem si je
klidně až do tý poslední
nakousej a vyplivni
tak jako
mě
JDĚTE SPOLU DO "ÚDOLÍ KOSTÍ"-tam se Tvé vyplivnuté kosti rázem obalí krásou
TVÉ znovu metamorfované podoby kvetoucí ženy "odnikud" a až vyjdete z té krajiny, ukousni mu hlavu i s přirozením a pošli je po řece Jordánu až k mělčině, kde na ně čeká bezhlavý Jan Křtitel i s napravenou štkající Salomé...:-) ST* :-D*
11.02.2018 20:14:05 | Frr