Vakcína
Anotace: Naočkovat lásku, která vyprchala? Dvojitou vakcínu bych si aplikovala přímo do srdce a vníma...
Naočkovat lásku,
která vyprchala?
Dvojitou vakcínu bych si
aplikovala přímo do srdce
a vnímala, jak očkovací látka
putuje ze srdce všemi směry,
jak se rozlévá po celém těle.
Jak mizí pocit viny a
jak cítím opět tu touhu po Tvé blízkosti.
To přání:
Ať už ustane ten boj sama se sebou.
Ta bezmoc při uvědomění:
Láska z povinnosti
nelze vykřesat.
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Laika, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)