Anotace: ****
vyletěl jsem ze svý starý kůže
a z okna ven jí vyhodil
ať vyhne se jí každej
kdo jen může
svědí chtíčem
a je cejtit nevětraným
pelechem...
tu novou přinese mi had
s jabkem v hubě
má milá Evičko ztichni
ať slyšíme ho zvonit u dveří....
Nová kůže
Mnoho zmůže
Ale stejně - vše souvisí
S naší duší
Ta jediná opravdu nám sluší
Pěkně napsáno Frr!
28.04.2018 08:36:12 | Lioness
A co když zaťuká?:)
27.04.2018 15:49:53 | Dreamy
ale Dreamuinko, jako bys nevěděla, že had je pověrčivý a zásadně nikdy neťuká....***:-):-) :-)):-D*
27.04.2018 18:08:01 | Frr