Anotace: 24.5.2018
Celý den pršelo.
Už v noci přišla bouřka.
Hrom otřásal domem a budil z neklidného spánku.
Blesk rozsvěcel oblohu v teatrálním představení,
kapky šuměly jako ozvěna potlesků tisíci dlaní.
A já to věděla od rána.
Že dneska je ten den,
kdy mi zavolají a sluchátko na dlouho oněmí.
Abych mohla říct,
že v noci přišla velká bouřka,
celý den prší
a já od rána věděla,
že umřeš dnes.