Zamilován nikoli po vzoru Platona
Teprve dnes si plně uvědomuji to, jak mi asi tenkrát záviděli statní čtyřicátníci štíhlou přítelkyni s pevnými dvojkami, což tehdy byla nejčastější velikost košíčků horního dílu - spodního prádla.
Nyní jsem sám v prostředním věku a jsem si téměř jist, že mládenec, co rusovlasou, plnokrevnou, dívku včera měl po svém boku, nemohl, nemůže, plně docenit její nádheru korunovanou čtyřkami.
Nadto, ani v náznaku, jistojistě nemůže zakusit bolest, kterou prožívá zralý muž tehdy, když jej tento dívčí, živoucí skvost, bez povšimnutí míjí, aby posléze pozvolna zmizel v horkých spirálách stoupajících od rozpálené asfaltové stezky...
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, Jort, Amonasr, Iva Husárková, bogen, Avola, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)